Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

50 tehetséges magyar fiatal - La femme 2017

2017. május 11.

Idén 24 ifjú hölgy és 26 fiatalember vesz részt a La femme 50 tehetséges magyar fiatal mentorprogramjában

A La femme 50 tehetséges magyar fiatal programja a tehetségek számára felkínált hat hónapos mentorprogramra épül, amely a kulturális, tudományos és gazdasági élet elismert személyiségei, a mentorok aktív közreműködésével ösztönzi a fiatal tehetségek fejlődését. Személyre szabottan, az egyéni lehetőségek és igények összehangolásával.

Idén újra ifjú tehetségek százai pályáztak, akik közül biztosan a leginkább érdemesek kaptak lehetőséget arra, hogy részt vegyenek az 50 tehetséges magyar fiatal idei mentorprogramjában.

Az 50 tehetséges magyar fiatal program harmadik évadát tavaly ősszel hirdették meg. Jelölni és jelentkezni is online felületeken lehetett, amelyre 1034 fiatal pályázata érkezett be a határidő lejártáig. Tizen- és huszonéves hölgyek és urak, megannyi tehetségterület képviselői, azz ország szinte minden részéről.

A pályázatok több körös előválogatását követően a végső értékelési szakaszba jutott nyolcvan fiatalt a zsűri egy erre a célra létrehozott online rendszerben egyenként is értékelte. A zsűritagok egymástól függetlenül, külön-külön ismerték meg és rangsorolták a pályázatokat. Az egyénenkénti értékeléseket összesítve pedig kialakult a végső sorrend, a programba jutó ötven fiatal.

Ismerjék meg őket!