Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

E-learning, pedagógusoknak, újra!

2018. július 23.

A Matehetsz a Tehetségek Magyarországa pályázat keretében idén ősztől ismételten meghirdeti ingyenes e-learning képzéseit pedagógusok számára. 

Hét különböző online program, 6 fős csoportokban, oktató vezetésével: egyénre szabott, rugalmas tanulási tempó és folyamatos online konzultációs lehetőség - a Matehetsz platformján. Ismerje meg kurzusainkat a konfliktuskezeléstől a kreatív íráson át a megküzdésig!

 

 

Az ősszel induló e-learning képzésekkel kapcsolatos fontosabb időpontok, határidők:

  • A felhívás tervezett közzététele: 2018. augusztus 27.
  • Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 2.
  • A kurzusok tervezett kezdése és befejezése: 2018. szeptember 3 – 2018. október 2.

A pályázók köre:

A konvergencia régiókban található (Budapest és Pest megye kivételével Magyarország bármely települése) bármely tehetséggondozást végző köznevelési intézmény, egyesület, egyéb civil szervezet munkatársai.

 

A képzésbe való bekapcsolódás és részvétel feltételei:

  • felsőfokú iskolai végzettség
  • a kurzusba történt belépéssel a képzésben résztvevő igazolja, hogy: felhasználói szinten tudja alkalmazni a számítógépet, valamint önállóan képes az e-learning tanfolyam elvégzésére.
  • a képzés megkezdéséhez szükséges: online jelentkezés a MATEHETSZ web-felületén, önálló csatlakozás a képzés csoportvezetőjével, és a csoport tagjaival történő videokonferenciához.
  • informatikai feltételek: számítógép hozzáférés, telepített videokonferencia szoftver (Skype), web kamera, mikrofon, telefonos elérhetőség, élő internet kapcsolat.

 

A kurzusok tartalmával kapcsolatos információk itt.

 

Az e-learning felhívásokkal egyidejűleg a Tehetségek Magyarországa kiemelt projekt keretében kontakt alkalmas képzések is meghirdetésre kerülnek. További információ a tehetseg.hu/kepzeseink oldalon.