Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Fókuszban a természettudományos jó gyakorlatok!

2013. október 8.

Természettudományos Oktatási Szakkiállítást rendeznek október 19-én, ahol pedagógusok és diákok mutatják be a természettudományos oktatásban használt módszereiket, tapasztalataikat. Kiállítóként pályázni október 10. éjfélig van lehetőség!

A szervezők olyan nagy presztízsű intézetek mint az Eötvös Loránd Fizikai Társulat Tanári Szakosztály, a Magyar Biológiatanárok Országos Egyesülete, a Magyar Kémikusok Egyesülete és  a Kutató Tanárok Országos Szövetsége. Az egész napos eseményen poszterek, rövidfilmek, előadások és kísérleti bemutatók prezentálják a természettudományos kutatómunkát.
 
A szakkiállítás lehetőséget teremt, hogy az oktatásban működő jó gyakorlatokat a nagyközönség is megismerje, a szakmában dolgozó pedagógusok, szakemberek, eszközgyártók pedig megoszthatják egymással tapasztalataikat. Az esemény kiemelt célja, hogy találkozási lehetőséget nyújtson tehetség diákok és tanárok számára.
 
A szakkiállításon három kategóriában lehet kiállítani a természettudományos oktatással kapcsolatos módszereket vagy épp eredményeket. A poszterek mellett 3-6 perces rövidfilmeket várnak a szervezők, de élő kísérlet keretében is lehetőség nyílik a bemutatkozásra. Minden kategóriában a szakértőkből álló zsűri döntése alapján három-öt kiállító tanár részesül jutalomban. Az eseményre kiállítóként október 8. éjfélig lehet pályázni.
 
További információk az eseményről: 
http://kiallitas.mabite.info/
Jelentkezés: 
http://kiallitas.mabite.info/jelentkezes.php