Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Humán fejlesztésekről és azok eredményeiről számoltak be az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program éves konferenciáján

2018. november 21.

2018. november 19-én rendezték meg az uniós forrás segítségével megvalósított EFOP projekteket, valamint azok szakmai tapasztalatait ismertető konferenciát. 

Az Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkárság szervezésében került megrendezésre az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program éves konferenciája, Budapesten. A szakmai nap keretében a résztvevők megismerkedhettek számos, európai uniós forrás segítségével megvalósított EFOP projektet, illetve az azok végrehajtása során alkalmazott jó gyakorlatokat, többek között az egészségügy, az oktatás, a köznevelés, a felzárkózás, valamint a család- és ifjúságügy területén.

A konferencián jelen voltak az Emberi Erőforrások Minisztériumának szakállamtitkárságai, az EFOP végrehajtásáért felelős közigazgatási egységek és háttérintézmények, valamint a projektek kedvezményezettjei. Az Európai Bizottság képviseletében Maria Iglesia vett részt a konferencián. 

A konferencia meghívott résztvevője volt a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége is, mint a Tehetségek Magyarországa kiemelt projekt kedvezményezettje. A konferencián elhangzott beszámolók mellett a Matehetsz által, a projekt keretén belül támogatott fiatalok is bemutatkozási lehetőséget kaptak. Haszonics Anett, egyéni támogatottunk énekével, Nánási Péter és testvére Nánási Ádám fuvolán és furulyán való játékával, Gyarmati Dominik tutorált diákunk pedig egy versmegzenésítéssel színesítette a szakmai programot.