Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Így írnak ők!

2015. április 23.

A tehetségblog cikkeiből, fotóiból és videóiból szemezgettünk.

A tehetségblog lelkes ifjú újságíróinak tolmácsolásában versenyek, tehetséggondozó táborok és oktatási intézmények mindennapjai elevenednek meg úgy, ahogyan csak azok látják őket, akik részesei az eseményeknek. Egy-egy bejegyzés erejéig az olvasó is beleshet a kulisszák mögé.

A blogon böngészve életre kel a debreceni Fazekas-Gála, a Jedlik Ányos fizika- és matematikaverseny, a gávavencsellői tehetséggondozó matematikatábor vagy éppen a Bolyai Matematika Csapatverseny. A Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Szófacsaró fantázianevet viselő médiaszakköre a Mórás diákok versenyszerepléséről tudósít, a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium film- és médiaklubosai pedig fotós és videós életképekben tudósítanak a gávavencsellői táborról. A Salgótarján-Fülek Térségi Mentor Tehetségsegítő Tanács ifjai egy április eleji, a Salgótarjáni Városi Televízió stúdiójában tett látogatásukról számolnak be rövid képes tudósításban. A Megyervárosi Árpád Fejedelem Gimnázium és Általános Iskola csapata is termékeny szerzője a blognak, rövid kisfilmjükön keresztül az intézmény költészet napi flashmobjába tekinthetünk be, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium szakköre pedig a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című előadást népszerűsíti rövid ajánlójában.

Aki szorgalmasan böngészi a Tehetség-blog bejegyzéseit, az az élménybeszámolók mellett versenyek, iskolai események és nyári programok híreiről is első kézben értesülhet. Érdemes a kedvencek közé menteni!