Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Karrierelemző képzés

2022. május 2.

Az Orientify 2022. június 7-én indítja újra karrierelemző képzését, ahova szeretettel várja azokat a pedagógus, coach, pszichológus szakembereket, akik új szintre szeretnék emelni pályaorientációs tudásukat és a technikákban, módszertanban szeretnének fejlődni.

A 30 órás képzés eligazítja a résztvevőket a tudományos tesztek és pályainformációs adatbázisok világában, hogy korszerű és naprakész segítség jusson el a fiatalokhoz, amikor a jövőjüket tervezik. A képzés még sokkal többet is ad ennél: egy nagyszerűen működő egyéni tanácsadási modellt sajátítanak el a résztvevők, amelyet a diákok is szeretnek és hasznosnak tartanak.
A 30 órás (PAT akkreditált) képzés 100%-ig online, sok gyakorlattal. A képzésen a szakemberek megismerhetik és ki is próbálhatják az Orientify karriertanácsadó platformjának szakszerű használatát.
Bővebb tudnivalók és jelentkezés itt:
https://orientify.hu/karrierelemzo-kepzes/

A honlapon leírtak mellett a képzés oktatója, Dr. Török Réka a képzésről három betekintő-tájékoztató alkalmat tart Zoomon keresztül (május 9., 16., 23.), ezekre szintén ezen a honlapon lehet jelentkezni:

https://orientify.hu/karrierelemzo-kepzes/


Ha úgy látja, hogy a jövőben szívesen dolgozna fiatalokkal a pályadöntéseik támogatásában vagy a meglévő tudását és gyakorlatát szeretné bővíteni, akkor mindenképp ajánljuk Önnek ezt a képzést!
A fenti linkeken minden információ elérhető, de ha további kérdése lenne a képzéssel kapcsolatban, írjon a kepzes [at] orientify.hu címre vagy keresse bátran Török Rékát ezen az e-mail címen: torok.reka [at] orientify.hu!