Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Már huszadik alkalommal rendezték meg az Országos Közoktatási Szakértői Konferenciát

2018. november 26.

A jubileumi évre való tekintettel online elérhető és visszakereshető a hajdúszoboszlói konferencia-sorozat valamennyi előadása, összefoglaló anyaga, publikációja.

2018. november 6-8. között rendezték meg az immár XX. Országos Közoktatási Szakértői Konferenciát. A Hajdúszoboszlón megtartott szakmai napokon köznevelési szakértők, szaktanácsadók, intézményfenntartók, felsőoktatási szakemberek, intézményvezetők, pedagógusok találkoztak, ezúttal a köznevelés, a szakképzés és a pedagógusképzés területén elérhető legújabb innovációk megismerésének érdekében.

A résztvevők feltérképezhették a magyar hagyományokra épülő, korszerű oktatásfejlesztési terveket, irányokat annak érdekében, hogy a magyar fiatalok felkészüljenek a munkaerőpiac kihívásaira, és egy egész életre szóló értékrendet, iránytűt kapjanak az oktatási rendszertől a változó világban való eligazodáshoz.

Az elhangzott plenáris előadásokat, a szekcióbeli előadásokat, a vitaindítókat, a szekciók összefoglalóit, a diáktárlat tájékoztatóját valamint a konferencián készült fotókat, a szervezők által összegyűjtve ezen a honlapon lehet megtekinteni.

A jubileumi évet megünnepelve elkészült az eddig megjelent kötetek digitalizált és online változata is, amely tartalmazza a kiadványokban megjelent összes előadás, vitaindító, szekció-összefoglaló anyagát, publikációját. Ezen kiadványok a kiadvany.suliszerviz.com oldalon érhetőek el.