Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Megjelentek a MATEHETSZ e-learning tananyagai

2014. június 4.

A tananyagok a kétszeresen kivételes tanulók tehetséggondozásához, illetve a LinkedIn és a Prezi használatához adnak segítséget.

A kétszeresen kivételes tanulók tehetséggondozásával kapcsolatos ismereteket most már online, e-learning tananyag feldolgozása útján is elsajátíthatják az érdeklődők. Három tananyag jelent meg a témakörben, melyek a felmerülő pedagógiai, pszichológiai és módszertani kérdéseket járják körbe. Széleskörű elméleti alapozás és részletes gyakorlati ismeretek birtokába jut, aki elvégzi az online kurzust. A tananyagok szerzői a MATEHETSZ kiváló szakértői. Egyikük, Kovácsné Nagy Emese gyakorlati tudása, tapasztalata és eredményei miatt számos elismerésben részesült már, mindez vitathatatlanul bizonyítja az általa alkalmazott módszer sikerességét.

A „Tehetség Piactér oktatási anyagok a mentoráltak számára” című tananyag elsősorban a Piactér programban résztvevőket szólítja meg. Ugyanakkor bármely érdeklődő fiatal számára hasznos ismereteket tartalmaz, hiszen a LinkedIn és a Prezi használatába avatja be a tanulókat. Napjainkban egy pályakezdő fiatal számára szinte nélkülözhetetlen mindkettőnek az ismerete, használata. A tanulást kisfilmek és prezentációk segítik.