Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Programbeküldés

A tehetseg.hu lehetőséget kínál arra, hogy a tehetséggondozással kapcsolatos események, ösztöndíjak, pályázatok és egyéb közérdekű tudnivalók a honlapon megjelenjenek. Az ilyen jellegű javaslatokat bárki közvetlenül feltöltheti, így a lehető leggyorsabban kerülhetnek a nyilvánosság elé.

A programbeküldő felület itt található. A megjelenésre javasolt információkat az űrlap értelemszerű kitöltésével feltölteni. Egy file (pl. meghívó, vagy részletes program) csatolására is van lehetőség. A feltöltött program közzétételéről munkatársunk gondoskodik. Amikor ez megtörténik, rendszerünk automatikus e-mailben tájékoztatást küld a program beküldőjének. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy ez a szolgáltatás jelenleg a tesztelés fázisában működik.

Kérjük, hogy itt tanulmányi versenyt NE rögzítsen. Amennyiben tanulmányi versenyről szeretne hírt adni a tehetseg.hu oldalon, azt itt teheti megHa segítségre van szüksége a feltöltésben, kérjük, hogy e-mailben jelezze az info [at] tanulmanyiversenyek.hu címen. 

Programot szeretnék beküldeni

Tanulmányi versenyt szeretnék rögzíteni